Otse sisu juurde

Teie profiili seaded

Profiili seadeid ja omaniku kontaktandmeid on uuendatud.

Nextdooril on kahte tüüpi profiiliteavet: avalik ja privaatne. Profiiliseadetes asuvad teie privaatne telefoninumber, e-posti aadress, sisselogimisandmed, ettevõtte kategooria, teavituse tüüp ja privaatsusseaded. Teiseks, profiiliseadetes saate muuta konto parooli. Lõpuks, kui seadistate ettevõtte profiili.

Kontaktandmeid on kahte tüüpi: avalik ja privaatne teave. Seadete menüüs käsitleme privaatset teavet. Samuti kinnitage oma konto oma telefoninumbri ja e-posti aadressiga. Nextdoor kasutab seda teavet teiega otse ühenduse võtmiseks. Te ei saa reklaamida ja peate esitama mõned ettevõtte volitused, kui teil pole profiili selles osas telefoninumbrit ja e-posti aadressi.

Soovi korral saate esitada ka oma profiiliteabe kohta taotluse, selleks klõpsake protsessi alustamiseks lihtsalt nuppu „Tao minu teavet”.

Konto seaded

Kui soovite lisada täiendava ettevõtte asukoha, saate seda teha rippmenüü seadetes. Kui peate konto kinnitama, on see koht, kus saate kinnitada ettevõtte kontaktandmeid. See on oluline, kuna enne ettevõtte kinnitamist ei ole teil lubatud postiindekseid sponsoreerida ega kohalikke pakkumisi teha.

  1. Konto vahekaardil on omaniku ettevõtte andmed, saate muuta nime, e-posti aadressi, parooli, telefoninumbrit, sugu ja keelt.
  2. Lõpuks klõpsake muudatuste rakendamiseks nuppu „Salvesta“.

Teated

  1. Lehel allpool on kaks seadet, millest üks võimaldab teil profiili muuta. Link „Muuda ettevõtte profiili“ suunab teid ettevõtte profiili juhtpaneelile, kus saate profiiliteavet muuta.
  2. Aja jooksul koguneb teie profiilile palju teavet. Kontole salvestatud teabe saamiseks võite esitada taotluse. Seejärel klõpsake teabe saamiseks nupul „Laadi alla“.
  3.  Soovi korral deaktiveerige oma konto Next Dooris, klõpsates lehel allosas oleval liuguril.

Teisel vahekaardil on kõik teavitusseaded, mida saab soovi korral sisse ja välja lülitada. Lisaks salvestatakse siia nii push-teavituste kui ka e-posti teavituste seaded. Lõpuks peate vaid klõpsama iga valiku kõrval oleval liuguril, et iga teavitus välja lülitada.

Privaatsus

See vahekaart kontrollib, kes teie profiili näeb. Saate lubada profiili näha ainult teatud naabruskonna inimestel, kogu Nextdooril või kõigil.

Tagasi üles