Prejsť na obsah

Nastavenia vášho profilu

Aktualizované nastavenia profilu a kontaktné informácie vlastníka.

Nextdoor má dva rôzne typy informácií v profile, verejné a súkromné. V nastaveniach profilu sa nachádza vaše súkromné ​​telefónne číslo, e-mailová adresa, prihlasovacie údaje, kategória podnikania, typ upozornení a nastavenia ochrany osobných údajov. Po druhé, v nastaveniach profilu zmeníte heslo účtu. Nakoniec, pri nastavovaní firemného profilu.

Existujú dva rôzne typy kontaktných informácií, verejné a súkromné ​​informácie. V ponuke nastavení sa zaoberáme súkromnými informáciami. Overte si tiež svoj účet pomocou telefónneho čísla a e-mailovej adresy. Nextdoor použije tieto informácie na priame kontaktovanie, nemôžete inzerovať a budete musieť poskytnúť niektoré obchodné poverenia, ak v tejto časti profilu nemáte telefónne číslo a e-mail.

Ak chcete, môžete tiež odoslať žiadosť o informácie o svojom profile. Stačí kliknúť na tlačidlo „Vyžiadať si moje informácie“ a spustiť proces.

nastavenie účtu

Ak chcete pridať ďalšie sídlo firmy, môžete tak urobiť v nastaveniach rozbaľovacej ponuky. Ak potrebujete overiť účet, tu overíte kontaktné informácie firmy. Toto je dôležité, pretože predtým, ako si firmu overíte, nebudete môcť sponzorovať PSČ ani poskytovať miestne ponuky.

  1. Karta účtu obsahuje firemné údaje majiteľa, môžete zmeniť meno, e-mailovú adresu, heslo, telefónne číslo, pohlavie a jazyk.
  2. Nakoniec kliknite na tlačidlo „Uložiť“, aby ste zmeny použili.

Upozornenie

  1. Ďalej na stránke sa nachádzajú dve nastavenia, jedno vám umožňuje upraviť profil. Odkaz „Upraviť firemný profil“ vás presmeruje na panel firemného profilu, kde môžete upraviť informácie o profile.
  2. Postupom času sa vo vašom profile zhromaždí množstvo informácií. Môžete odoslať žiadosť o získanie informácií, ktoré sú uložené vo vašom účte. Potom kliknite na tlačidlo „Stiahnuť“ a získajte svoje informácie.
  3.  Ak chcete, deaktivujte si účet na Next Door kliknutím na posuvník ďalej na stránke.

Druhá karta obsahuje všetky nastavenia upozornení, ktoré si môžete podľa potreby zapnúť alebo vypnúť. Navyše sú tu uložené nastavenia push upozornení aj e-mailových upozornení. Nakoniec stačí kliknúť na posuvník vedľa každej možnosti a vypnúť jednotlivé upozornenia.

súkromia

Táto karta určuje, kto môže vidieť váš profil. Môžete povoliť zobrazenie profilu iba ľuďom v určitej štvrti, celému Nextdooru alebo každému.

Spat na zaciatok