
Profilinnstillingene dine
Oppdaterte profilinnstillingene og eierens kontaktinformasjon.
Nextdoor har to forskjellige typer profilinformasjon, offentlig og privat. Profilinnstillingene er der ditt private telefonnummer, e-postadresse, innloggingsinformasjon, bedriftskategori, varslingstype og personverninnstillinger ligger. For det andre er profilinnstillingene der du endrer kontopassordet. Til slutt, når du setter opp en bedriftsprofil.
Det finnes to forskjellige typer kontaktinformasjon, offentlig og privat informasjon. I innstillingsmenyen har vi å gjøre med informasjon som er privat. Bekreft også kontoen din med telefonnummeret og e-postadressen din. Nextdoor vil bruke denne informasjonen til å kontakte deg direkte. Du kan ikke annonsere og må oppgi forretningslegitimasjon hvis du ikke har telefonnummer og e-postadresse i denne delen av profilen.
Hvis du vil, kan du også sende inn en forespørsel om profilinformasjonen din. For å gjøre dette klikker du bare på knappen «Be om informasjon» for å starte prosessen.
konto~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP
Hvis du vil legge til en ekstra bedriftslokasjon, kan du gjøre det i innstillingene i rullegardinmenyen. Hvis du trenger å bekrefte kontoen, er det her du bekrefter bedriftens kontaktinformasjon. Dette er viktig siden du ikke har lov til å sponse postnumre eller gi lokale tilbud før du kan bekrefte bedriften din.
- Kontofanen inneholder eierens forretningsdetaljer, og du kan endre navn, e-postadresse, passord, telefonnummer, kjønn og språk.
- Til slutt klikker du på «Lagre» for å bruke endringene.
Påminnelser
- Lenger ned på siden finnes det to innstillinger, én lar deg redigere profilen. Lenken «Rediger bedriftsprofil» sender deg til bedriftsprofilens dashbord der du kan redigere profilinformasjonen.
- Over tid vil profilen din samle mye informasjon. Du kan sende inn en forespørsel om å få tilgang til informasjonen som er lagret på kontoen din. Klikk deretter på «Last ned» for å få tilgang til informasjonen din.
- Hvis du vil, kan du deaktivere kontoen din på Next Door ved å klikke på glidebryteren lenger ned på siden.
Den andre fanen inneholder alle varslingsinnstillinger, du kan slå dem av og på som du ønsker. I tillegg lagres både push-varsler og e-postvarsler her. Til slutt trenger du bare å klikke på glidebryteren ved siden av hvert alternativ for å slå av hvert varsel.
Privatliv
Denne fanen kontrollerer hvem som kan se profilen din. Du kan bare tillate at personer i et bestemt nabolag, hele Nextdoor eller alle ser profilen.
nyttige lenker
Administrer bedriftsinnstillinger
https://help.nextdoor.com/s/article/How-to-Manage-your-settings?language=en_US
Bruker ekte navn
https://help.nextdoor.com/s/article/About-using-real-names?language=en_US



